Izvor:
22.07.2017 u 03:09
0

Vojvodina srušila Čukarički u poslednjoj sekundi: Kirovski pokazao zašto ga je Lalatović silno želeo! (VIDEO)

Nova sezona Superlige Srbije je počela dramom u Novom Sadu!

Dramom u smislu da je derbi 1. kola između Vojvodine i Čukaričkog završen pobedom domaćeg tima rezultatom 1:0, golom rezerviste Bempaha u 93. minutu.

Napadač iz Gane je na teren ušao u 89. minutu, a najbolje se snašao u kaznenom prostoru Čuke kada su svi očekivali da sudija odsvira kraj.

To je fudbal. Vojvodini čestitam na pobedi, možda su i bili bolji za taj gol. Mi smo imali dosta problema jer je radonjić otuišao u Zvezdu, a uigravali smo tim s njim na levoj strani. Zato sam morao sve da pretumbam – rekao je Lalatović posle meča.

Pre toga, najbolju priliku na meču je propustio Filip Malbašić koji je sredinom prvog poluvremena bio sam ispred Aleksandra Kirovskog. Igrao se 31. minut.

Međutim, Kirovski je odbranio zicer najboljem igraču Voše koji je bio sam na pet metara. Prethodno se Malbašić oslobodio Crnomarkovića, ali je Kirovski pokazao zašto ga je Nenad Lalatović silno želeo u timu.

Čukarički je do tog trenutka bio nešto agilniji i nekoliko puta su ulazili u kazneni prostor Rockova. Golman Voše je sjajno intervenisao posle slobodnjaka koji je izveo Nikola Drinčić.

Mladi Mićin, omladinac Voše, prebacio je loptu preko gola sa nekih sedam, osam metara u 53. minutu, da bi nekoliko trenutaka kasnije Obradović propustio dobru šansu s druge strane. Možda i najbolju za Čuku.

Vredi pomenuti i to da je na stadionu Karađorđe bila i te kako slaba poseta. Nije poznat razlog, iako su karte za ovaj meč bile samo 100 dinara.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter