Izvor:
23.07.2017 u 00:16
0

TRAGEDIJA: Udavio se bivši fudbaler Napretka i Dinama, brat legende Crvene zvezde!

Željko Janjanin, bivši fudbaler Napretka iz Kruševca, Dinama iz Zagreba i Rijeke, brat legendarnog fudbalera Crvene zvezde Rajka Janjanina, preminuo je u 63. godini na bazenu u mestu Lešće u blizini Karlovca u Hrvatskoj.

Sve se dogodilo oko 19:40 sati, kad je nesrećni Janjanin ušao u bazen koji je već bio pred zatvaranjem. Odjedanput mu je pozlilo i samo je potonuo, pričaju svedoci.

Da nešto nije u redu, prva je shvatila devojčica koja se zajedno s majkom nalazila na kupanju. Majka, po zanimanju medicinska sestra, brzo je pružila pomoć, no nesrećnom muškarcu nije bilo spasa.

Željko Janjanin, rođen 1954. godine, je bivši fudbaler koji je tokom 70-tih i 80-tih godina prošlog veka nastupao za Karlovac, Napredak iz Kruševca, Dinamo iz Zagreba i Rijeke, kao i nekoliko klubova iz Austrije.

Po završetku igračke karijere je radio kao trener u Austriji.

Njegov brat Rajko je sa velikim uspehom nosio dres Crvene zvezde, a bio je i reprezentativac Jugoslavije.

Kurir
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter