Izvor:
23.07.2017 u 02:14
0

PARTIZAN DEMOLIRAO MAČVU: Crno-beli ubedljivom pobedom otvorili novu sezonu, i poslali poruku Olimpijakosu! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su danas Mačvu iz Šabca na svom terenu u prvom kolu Super lige Srbije, i to su učinili na veoma ubedljiv način (6:1).

Seriju pogodaka otvorio je Nebojša Kosović fenomenalnim udarcem u 8. minutu.

Tavamba je povećao prednost crno-belih na 2:0 u 16. minutu. Četiri minute kasnije Pantić povećava na 3:0, da bi Đurđević u 35. minutu zaokružio sjajno prvo poluvreme svog tima i odveo crno-bele na odmor sa četiri gola prednosti.

Drugo poluvreme je počelo dosta mirnije, a onda je Mačva uspela da dođe do prvog gola u novoj sezoni Super lige i to sa bele tačke.

Faul u svom šesnaestercu je napravio Ćirković, a Lazarević je to iskoristio i smanjio na 4:1.

Ipak, fudbaleri Partizana su večeras bili veoma raspoloženi, pa su Tavamba novim pogodkom u 68. minutu i Mihajlović fenomenalnim lobom u 85. minutu postavili konačan rezultat utakmice (6:1).

Fudbaleri Mačve su došli u Beogard da se nadigravaju sa crno-belima, otvoreno ušli u meč od samog starta, ali su igrači Partizana bili veoma raspoloženi večeras, pa gosti nisu imali nikakvu šansu da izvuku povoljniji rezultat.

Zanimljivo je i to da Leonardo nije bio ni na klupi večeras, dok je novajlila Suma ušao u igru u 60. minutu.

Partizan već u utorak odmera snage sa Grčkim šampionom Olimpijakosom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Ta utakmica se takođe igra u Humskoj.

U drugom kolu, narednog vikenda, Partizan će igrati u Beogradu protiv Javora, a Mačva će u Šapcu dočekati Zemun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter