Izvor:
24.07.2017 u 01:42
0

DOKTOR PARTIZANA OTKRIO: Svi su zdravi osim Stefanovića! (foto)

Partizan se sprema za prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa, a Miroslav Đukić imaće na raspolaganju gotovo sve igrače.

‘Crno-beli’ su na startu takmičenja u Superligi Srbije deklasirali šabačku Mačvu sa 6:1 i napravili pravu uvertiru za utakmicu u utorak.

Đukić bi trebalo da ima najjači sastav u pokušaju da se obezbedi igranje u Evropi.

"Zdravstveni bilten Partizana je takav da su svi igrači zdravi, osim Alena Stevanovića koji je već duže vreme povređen", rekao je za B92 doktor Ilija Rosić.

U protokolu protiv Mačve nije bilo najboljeg fudbalera Leonarda koji se, prema rečima sportskog direktora Ivice Ilieva požalio na problem sa primicačem, ali Rosić nije mogao da komentariše slučaj Brazilca.

"Sportski žurnal" pisao je da se Iliev samo nasmejao kada je upitan za navodni fizički sukob sa Leonardom.

Prva utakmica dvomeča Partizana i Olimpijakosa na programu je u utorak od 20.45 u Humskoj 1.

B92
RFoto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter