Izvor:
24.07.2017 u 16:52
0

JANKOVIĆ:Recept za uspeh je timska igra!

Marko Janković igra na visokom nivou od početka sezone, pa će biti jedna od udarnih pesnica Partizana u dvomeču protiv Olimpijakosa (prvi meč u utorak od 20.45). U trijumfu protiv Mačve od 6:1 na startu Superlige delio je asistencije, a “grobari” priželjkuju da u takvom ritmu nastavi i protiv Atinjana.

– Recept za uspeh je timska igra. Želimo da u prvom meču steknemo dobar rezultat, kako bismo imali veće šanse u revanšu u Atini. Siguran sam da prvi meč neće ništa odlučiti, nijedna ekipa nije u punoj formi, ali mi moramo što pre da je dostignemo – rekao je Janković.

Krilni napadač je bio član Olimpijakosa, zna kakva je atmosfera na “Jorgosu Karaiskakisu” i o kakvoj se ekipi radi, ali uverava da zbog toga neće imati poseban motiv.

Isto bih bio motivisan i da igramo protiv bilo koje druge ekipe, jer nam je cilj plasman u Ligu šampiona. Nema specijalnih poriva kod mene. Napredovao sam u Pireju, stekao prijatelje i siguran sam da sam bio korektan. Nema ljutnje, neke stvari se nisu poklopile. Sad igram za Partizan i učiniću sve da eliminišemo Olimpijakos. Nemam nikakve informacije o njima, prijatelj sam sa Sašom Zdjelarom, ali ne odajemo jedan drugom tajne iz klubova. Nisam se čuo s njim poslednjih dana, ponašamo se u skladu fer-pleja.

Kada je reč o rezultatu, Janković ima jasnu želju.

– Teško je prognozirati konačan rezultat, ali bi pobeda bez primljenog gola bila dobra polazna osnova pred revanš. Nije Olimpijakos ekipa koja će dozvoliti da bude 5:0 za nas, ali… Idealno bi bilo da u Humskoj slavimo sa 1:0 ili 2:0. U Atini će biti pakleno, ali kada bismo imali tu prednost, teško bismo je ispustili – uverava Janković. M. Zarić

“Ne znam kad smo poslednji put izgubili”

izvor/blic

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter