Izvor:
25.07.2017 u 15:34
0

Za Lazara Markovića 9 miliona evra:SRBIN IMA CENU!

​​​​​​

Engleski premijerligaš Votford i drugoligaš Hal spremni su da izdvoje devet miliona evra za transfer Lazara Markovića iz Liverpula, prenose engleski listovi Dejli Star i San.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop juče je potvrdio da srpski reprezentativac može da potraži novu sredinu, ali pokušaće da za obeštećenje od njegovog odlaska uzme 14,5 miliona evra.

Marković je prošlu polusezonu proveo na pozajmici iz Liverpula u Halu, imao je nekoliko zapaženih partija, ali su "tigrovi" ispali u Čempionšip.

Međutim, novi menadžer Votforda Marko Silva oduševljen je Markovićem posle saradnje u Halu i želi da ga "povuče" sa sobom u novi klub i vrati ga u staru formu.

Marković nema budućnost u Liverpulu iako je došao kao veliko pojačanje iz Benfike, ali nije pokazao igre iz Lisabona, pa je bio na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu i Halu.

izvor/tanjug

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter