Izvor:
25.07.2017 u 16:15
0

Ronaldo ne ide iz Madrida: „HOĆU DA OSVOJIM JOŠ TROFEJA SA REALOM“!

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo, nakon višenedeljnih spekulacija oko odlaska iz Reala, izjavio je da je srećan u Madridu i da želi da nastavi da osvaja trofeje na klupskom i individualnom planu.

Portugalac je razmišljao da ode iz Reala zbog optužbi španskog tužilaštva da je utajio porez u toj zemlji za 14,7 miliona evra posle prihoda na britanskim Devičanskim ostrvima.

"Osvajanje važnih trofeja sa Realom je bio sjajan osećaj, isti onaj kao kada dobijas Zlatnu loptu ili druga individalna priznanja. Želim opet to da uradim… Moram naporno da radim svake godine kako bih nastavio u istom ritmu. Fudbal je moj život i strast", rekao je Ronaldo za Marku.

Ronaldo se zbog problema sa porezom dovodio u vezu sa Pari Sen Žermenom koji nije žalio novac za njega, a potom se okrenuo Nejmaru iz Barselone kada je portugalska zvezda odbila ponudu.

Četvorostruki dobitnik Zlatne lopte ugovor sa Realom ima do 2021. godine i sada je glavni kandidat za prestižnu nagradu i ukoliko je osvoji izjednačiće se sa rekorderom Lionelom Mesijem sa po pet Zlatnih lopti.

tanjug.rs
Foto: Twitter/BBCSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter