Izvor:
27.07.2017 u 19:16
0

Pavkov se vratio u Radnički posle sedam minuta u Zvezdi!

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov posle samo šest meseci vratiće se na pozajmicu u Radnički, objavio je danas superligaš iz Niša.

Pavkov je zimus došao u Crvenu zvezdu u transferu vrednom 300.000 evra i provizije Radničkom od 30 odsto od naredne prodaje, ali je odigrao samo sedam minuta na jednoj zvaničnoj utakmici.

"Smatramo da je ova pozajmica u interesu Crvene zvezde i Radničkog, kao i Pavkova koji se vraća u naš tim kako bi se pre svega igrom u oštroj konkurenciji izborio da postane deo prvog sastava u Zvezdi, a zatim i da nastavi sa razvojem svoje karijere i svog nesumnjivog talenta", saopštili su iz Radničkog.

Kako su naveli, cilj je da Pavkov napreduje tokom pozajmice kako bi i Radnički imao korist zbog kasnije provizije kada bude odlazio iz Crvene zvezde.

"Očekujemo da Pavkov tokom igranja u Nišu opravda poverenje oba kluba i brzo se vrati na sam vrh liste najboljih strelaca", zaključuju iz Radničkog.

Ujedno, Radnički je produžio ugovor sa iskusnim vezistom Sašom Stojanovićem na još godinu dana.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter