Izvor:
29.07.2017 u 14:15
0

HOFENHAJM SILNO ŽELI BOAĆIJA: Njegov odgovor će oduševiti „Delije“!

Proletos se pisalo o Sanderlendu i Peskari, kad je počeo prelazni rok o Videotonu i moskovskoj Lokomotivi, zagrizao je u jednom trenutku i Genk, ali je Ričmond Boaći ostao u Crvenoj zvezdi i to se ispostavilo kao dobra odluka. I za njega i za klub.

Golovima na početku nove sezone, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, napadač iz Gane ponovo je dospeo u žižu interesovanja stranih klubova, među njima je jedan od upornijih – Hofenhajm.

Bar tako uverava Sportski žurnal, prenoseći informaciju da učesnik plej-ofa za Ligu šampiona želi 24-godišnjeg centarfora i da je njegova namera pojačanja upravo posle zadovoljavajućeg učinka momka iz Gane u proteklih mesec dana.
„Razmišljam samo o Crvenoj zvezdi“, diplomatski je Žurnalu odgovorio Ričmond Boaći.

Možda razumljivo, jer bi u jeku kvalifikacija za Ligu Evrope bilo pogubno prodati igrača koji donosi golove. On sam je u uvodu prvog susretra trećeg eliminacionog kola nadmudrio odbranu Sparte i „načeo“ Čehe.
Upravo zbog ovakvih utakmica i momenata sam i ostao. Nijednog trenutka se nisam pokajao. Volim da uveseljavam Zvezdinu armiju navijača“.

Delijama je prirastao za srce i zbog načina na koji se raduje pogocima. U pitanju je afrički ples sa saigračima i(li) karakterističan pozdrav sa Mičelom Donaldom i Gelorom Kangom.
Ne slavim svaki put isto golove, ali obožavam kad pogodim na našem stadionu i pogledam ka navijačima“.

Ekipa Vladana Milojevića ima sjajan rezultat iz prvog meča, koji je podigao lestvicu očekivanja na Marakani.
„Svi želimo da se plasiramo u grupnu fazu, ali ne smemo da gledamo dalje od revanša. Ne smemo da se opustimo. Sparta ima kvalitet“, upozorava Ričmond Boaći, trenutno drugi strelac kvalifikacija za Ligu Evrope, iza Maksima Maksimova iz Trakaija.

Inače, naredni takmičarski meč Crvena zvezda igra u nedelju od 19 časova na Banjici protiv Rada.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter