Izvor:
29.07.2017 u 15:56
0

DIREKTOR STADIONA „RAJKO MITIĆ“: Teren ravan, trava izgorela!

Stadion "Rajko Mitić" izgleda isto kao 1976. kad je Antonjin Panjenka u finalu EP u Beogradu postigao onaj čuveni gol sa penala koji od tada po njemu nosi ime, komentarisali su u šali češki novinari pred meč.

Ne bi se složio, ali se nasmejao direktor stadiona Miodrag Ćorović. A do smeha mu nije jer teren na najvećem srpskom stadionu sa tribina izgleda kao sparušena poljana.

– Vizuelno samo – kaže Ćorović. – Trava koja se narodski zove godišnja metvica je izgorela, odnosno skuvala se usled visoke temperature i zato je žuta. Ali teren je perfektno ravan. Vreme je da se zameni, trebalo je…

FS Srbije je doneo odluku da od 22. maja menja travu na stadionu "Rajko Mitić" zbog meča sa Velsom, ali to nije učinjeno. Navodno, zbog produženih rokova za ugradnju.

– Mi smo bili spremni da 22. počnemo radove. Ipak, sve je stalo, a kad će se trava promeniti, zaista ne znam. To je pitanje za FS Srbije.

Treba reći da u ovoj "vakuum" situaciji zbog odnosa Saveza i Crvene zvezde mnogo trpi i reprezentacija jer joj predstoje dva poslednja meča u kvalifikacijama protiv Moldavije (2. septembar) i Gruzije (9. oktobar) na terenu gde se igra jedan do dva meča nedeljno.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter