Izvor:
30.07.2017 u 13:42
0

PRIZNAO POSLE 20 GODINA: Bio sam bolji igrač od Mesija, ali je moj tata doneo pogrešnu odluku! (VIDEO)

Argentinski fudbaler Leandro Depetris priznao je posle 20 godina da je bio bolji i talentovaniji igrač od Mesija, ali je njegov otac doneo pogrešnu odluku.

"Izlazio sam na teren, a tamo je bilo 2.000 ljudi koji su dolazili da gledaju mene. Sa 12 godina su tražili da se slikaju sa mnom, nisu mi davali mira na ulici", rekao je Leandro Depetris koji je samo godinu dana mlađi od Lionela Mesija..

Govorili su da je Leandro daleko bolji igrač od Mesija, ali je očeva odluka da pređe u redove Milana bila potpuno pogrešna. 12-godišnji dečak se nije snašao u Italiji i brže-bolje vraćen je u Argentinu, u River Platea.

Depetris se nikad nije razvio u igrača kakvog se očekivao, iako je igrao za brojne klubove, ovih ga dana očekuje debi za Trebolense, amaterski klub iz Argentine.

"Iako se činilo da nema mesta za grešku, nisam napravio stvari koje sam morao. Prvi put kada sam došao na San Siro, 70.000 gledalaca je bilo na utakmici Milana i Juventusa. Ja sam tada bio sjajan. Bio sam brži s loptom od ostalih", orktio je Depetris koji nikada nije napravio karijeru kakvu su mu predviđali.

"Sve smo radili pogrešno. Odluka mog oca bila je pogrešna. Otići u Italiju tako mlad… Nikad nisam imao problema s alkoholom, drogama, loše se ponašao… Ali možda mi je trebala pomoć psihologa, ili veća podrška roditelja", rekao je Depertis i dodao.

"Danas mi je glava čista. Zašto ne bi bila? I da dok Mesi danas igra fudbal, trenira tri sata dnevno i plaćen je puno, ja moram da se molim Bogu da uopšte primim kakvu-takvu platu", setno je završio Argentinac.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter