Izvor:
02.08.2017 u 02:26
0

IGRAČI PARTIZANA DOŽIVELI NEPRIJATNOST: Vatreni navijači Olimpijakosa uzvikivali uvredljive slogane!

Fudbaleri Partizana u sredu igraju protiv Olimpijakosa revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a ispred stadiona u Atini, koji će u sredu od 20.45 biti poprište duela desio se manji incident.

Kako prenose beogradski mediji crno-bele je ispred stadiona dočekalo oko 50-ak najvatrenijih navijača Olimpijakosa, okupljenih oko grupe "gate 7", pa su se čuli zvižduci i pogrdna skandiranja na srpskom jeziku.

– Tokom treninga Partizana došlo je oko 50 momaka, verujem iz grupe "gate 7", koji su se okupili ispred kapija stadiona "Karaiskakis" i uzvikivali poznate uvredljive slogane na srpskom jeziku, ali kada su domaćini zapretili da će pozvati policiju, oni su tada otišli. I u suštini to je bilo sve.

Navijači su se brzo povukli, ali su poslali jasnu poruku fudbalerima srpskog šampiona šta ih čeka u sredu veće.

Na meti je posebno bio Uroš Đurđević, a zatim je psovkama pozdravljen i kompletan tim srpskog šampiona.

Brzom intervencijom služba bezbednosti navijači su udaljeni sa platoa ispred stadiona.

Kurir
Foto: Twitter/TV_ArenaSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter