Izvor:
02.08.2017 u 16:16
0

NA SPARTU BEZ RIKARDINJA: Delije veruju u pobedu!

Fudbaleri Crvene zvezde sa mnogo optimizma otputovali su u Prag na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sparte, ali poručuju da, uprkos prednosti od 2:0, ništa nije gotovo.

Trener Vladan Milojević na put je poveo 19 igrača, a jedina novost je izostanak Brazilca Rikardinja, koji za sada, blago rečeno, nije opravdanja očekivanja.

– Pokazali smo da možemo da odigramo veoma dobro, međutim sada moramo to da potvrdimo. Zbog toga ne smemo da dozvolimo popuštanje u koncentraciji nijednog trenutka. Bitno je da sačuvamo fokus na detalje jer mogu da budu veoma važni. Sparta je ozbiljan tim i moraćemo puno da se potrudimo da prođemo dalje – izjavio je uoči puta Mičel Donald, kapiten u prvom emču.

Damjan Le Talek očekuje da Zvezda ponovi sjajnu partiju iz prvog meča.

Ekipa se diže iz meča u meč i zato je bitno da opet odigramo dobro, naročito jer će i Sparta dati maksimum da prođe dalje. Veoma smo oprezni, ali i motivisani da krunišemo dobru igru iz prvog meča – istakao je Francuz.

Mladi Srđan Babić posle odličnog debija protiv Rada na Banjici pojačava konkurenciju u defanzivi.

– Konkurencija je jaka, ali to je dobro jer doprinosi boljoj igri. Svi se trudimo da Zvezda pobeđuje i to se primećuje. Očekujem da će nas Sparta apasti, ali i da imamo kvalitet da se odupremo i prođemo u narednu rundu – poručio je Babić.

Revanš utakmica između Sparte i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati.

Tanjug.rs
Foto: Twitter/BiGRadioBL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter