Izvor:
02.08.2017 u 19:11
0

NEJMAR SE OPROSTIO OD BARSELONE: Sati ga dele od prelaska u PSŽ!

Brazilski fudbaler Nejmar oprostio se danas od saigrača u Barseloni i pitanje je sata kada će potpisati za Pari Sen Žermen i postati najskuplkji igrač u istoriji u transferu vrednom 228 miliona evra.

Na zvaničnom tviter profilu ''Blaugrane'' izdato je kratko saopštenje u kome se navodi da Nejmar nije trenirao u sredu, uz dozvolu trenera Ernesta Valverdea, kako bi mogao da "reši pitanje svoje budućnosti".

Sa druge strane katalonski list ''Sport'' prenosi zvaničnu klupsku izjavu.

– Nejmar je obavestio klub da želi da ode, posle čega se oprostio od saigrača, dok mu je trener Ernesto Valverde dao dozvolu da ne trenira – navodi se u saopštenju sa Nou Kampa.

Tanjug.rs
Foto: Twitter/TransferRelated

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter