Izvor:
03.08.2017 u 00:22
0

MILOJEVIĆ: Rikardinjo nije zaslužio da bude s nama u Pragu!

Zvezdin trener Vladan Milojević iznenadio se kada je čuo da nijedan srpski klub nije izbacio neku češku ekipu punih 25 godina.

Milojević je to priznao na konferenciji za medije u Pragu dan uoči revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Spartom.

"Zaista sam iznenađen tim podatkom. To je potvrda gde se nalazi češki fudbal. Zato je ona pobeda u Beogradu velika", istakao je Milojević podsećajući da je njegov tim u Prag doneo prednost od 2:0.

Da li biste potpisali 0:0, da se sutra ne igra meč?

"Uvek sam za fudbal, pa tako i za to da se igra utakmica. A na nama je da učinimo sve i eliminišemo Spartu".

Očitali ste lekciju treneru Sparte Stramaćoniju. Šta možete očekivati od njega sutra?

"Stramaćonija izuzetno cenim, a kad to kažem onda svašta mogu da očekujem od njega. Ipak, nadam se da mu taktika neće biti pobedonosna.

Rikardinjo nije došao s ekipom u Prag. Zašto?

"Ne bih pričao o igračima koji nisu tu, bolje da pričamo o onima koji su u konkurenciji za tim. Sigurno je da postoji razlog što Rikardinjo nije sa nama", između ostalog je rekao Vladan Milojević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter