Izvor:
03.08.2017 u 00:51
0

Stramaćoni:Meč protiv Zvezde mogao bi da donose revoluciju!

Trener fudbalera Sparte iz Praga Andrea Stramaćoni rekao je danas da je revanš utakmica protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope možda i ključna u sezoni i da može mnogo da donese njegovom timu.

"Znam da smo u prve dve utakmice u sezoni bili loši, za bolje igre je potrebno vreme. Moramo da gledamo napred, da se držimo našeg stila, a ne posle bilo kog kiksa oklevanje i promene. Pred nama je jako važna utakmica, možda nam donese revoluciju", rekao je Stramaćoni na konferenciji za medije u Pragu.

Italijan je dodao da oseća da Sparta može da nadoknadi poraz iz Beograda (2:0).

"Ne smemo da imamo oscilacije, moramo dobro da odigramo ceo meč. Ne smemo sebi da priuštimo mnogo zastoja, inače će nas protivnik kazniti. Moramo da budemo uverljivi, ali ne da srljamo i budemo naivni. Meč sa Bohemijansom nam je velika lekcija".

Ko veliki hendikep označio je povredu turskog štopera Semiha Kaje, kao i da je problem Sparte to što pojedini igrači nisu u potpunosti fizički spremni.

"Ben Haim je oko 60 odsto pripremljenosti, slično stanje je sa Mavubom, Manđekom i Rosickim. Moramo naporno da radimo, rezultati će doći. Šteta je što smo dobili Crvenu zvezdu u žrebu, ali moramo da se potrudimo da napravimo uspeh", zaljučio je Stramaćoni.

Revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Sparte i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati na stadionu Letna.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter