Izvor:
04.08.2017 u 19:35
0

ZVEZDA PROTIV KRASNODARA Milojević: Neka nas navijači podrže svom snagom!

Trener fudbalera Crvene zvezde izjavio je danas da je protivnik u plej-ofu za Ligu Evrope ruski Krasnodar veoma kvalitetan tim, ali i da njegov tim ima kvalitet i ističe da će za uspeh biti od velikog znacaja da "Marakana" bude puna.

"Dobili smo veoma kvalitetnog rivala. Jasno je da smo mogli lakše da prođemo, ali nema potrebe više se obazirati na to. Krasnodar je tim koji raste iz sezone u sezonu, u veoma jakom ruskom prvenstvu i to već samo po sebi dovoljno govori. Ali, mi smo pokazali da imamo kvalitet i da takođe rastemo kao celina iz meča u meč, što je najvažnije i zato verujem da imamo dosta razloga da budemo pozitivni", rekao je Milojević za sajt kluba.

Poslednje informacije govore da će Crvena zvezda umesto da prvi meč igra kod kuće, gotovo izvesno prvo gostovati u Rusiji, jer je i Partizan protiv Videotona, takođe na žrebu, dobio prvi mec na svom terenu.

Ipak, prema Milojevićevim rečima bitnije je nešto drugo.

"Ono što je najvažnije u ovom dvomeču je da "Marakana" bude puna i da nas navijači podrže svom snagom, jer kad je tako, a videlo se i u Pragu, dobijamo snagu koju nema nijedan protivnik. Zato nam je potreban pun stadion i velika podrška", poručio je Milojević.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter