Izvor:
07.08.2017 u 03:23
0

UBEDLJIVA POBEDA ZVEZDE: Crveno-beli su pred svojim navijačima savladali Čukarički sa 3:0!

Zvezda ubedljiva protiv Čukaričkog,teža povreda Jovičica

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Čukarički sa 3:0 (1:0), u derbiju 3. kola Superlige i preuzeli lidersku poziciju.

Trener Vladan Milojević kombinovao je tim, a šansu je, opet, na najbolji način iskoristio Aleksandar Pešić.

On je pogodio u 20. minutu, nakon što nije iskoristio penal, ali je prihvatio odbijenu loptu od golmana Čukaričkog Aleksandra Kirovskog, a zatim i u 75. minutu na asistenciju Gelora Kange.

U strelce se upisao i Filip Stojković, prvencem i to protiv bivšeg kluba, posle dodavanja Nenada Milijaša.

Međutim, sve ovo dobro u Zvezdinoj igri ostalo je u senci teže povrede Branka Jovičića u 22. minutu posle jednog duela sa Nikolom Drinčićem.

Odličnom vezisti koji je igrao sjajno na početku sezone polomljeno je stopalo, hitno je operisan i pauziraće šest nedelja, što znači da će propustiti dvomeč sa Krasnodarom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kao i prvi ovosezonski derbi protiv Partizana.

Tanjug.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter