Izvor:
08.08.2017 u 16:12
0

ZVEZDA SE EKSPRESNO SNAŠLA: Mijailović potpisuje na godinu dana, poznata i plata!

Završeno je: Srđan Mijailović imaće zadatak da obuje kopačke Branka Jovičića u Krasnodaru. Ono što je nagovešteno već u ponedeljak popodne skoro da je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Nekadašnjio član Kajzerija doći će na Marakanu kao pozajmljeni fudbaler Krila Sovjetov, potvrđeno je Informeru sa Marakane. Crveno-beli će na kraju sezone imati mogućnost da otkupe ugovor nekadašnjeg mladog reprezentativca, ali o tome malo ko sada razmišlja. Momak koga je Robert Prosinečki promovisao u prvotimca dolazi kao instant rešenje, neko ko će imati zadatak da popuni rupu izazvenu teškom povredom Branka Jovičića.

Mijailović će na Marakani imati mesečna primanja od 15 hiljada evra, a kako Informer saznaje ugovor sa matičnim klubom trebalo bi da potpiše u četvrtak.

Mijailović je bio želja sportskog sektorta i u ranoj fazi prelaznog roka. Međutim, Krila Sovjetov su na ime obeštećenja tražila 500.000 evra.

Dobra stvar za crveno-bele jeste činjenica da Mijailović dolazi fizički spreman, baš kaoRodić i maloerozni Jovičić. On je odradio kompletne pripreme sa klubom iz Samare i već odigrao pet mečeva za taj klub u drugoj ligi Rusije.

Crveno-beli su pored Mijailovića pikirali Ignjoskog i Zdjelara, ali su oni nastupali za svoje klubove u evropskim kvalifikacijama, pa ne bi imali pravo da igraju u Krasnodaru.

Mozzartsport
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter