Izvor:
08.08.2017 u 18:13
0

OGLASIO SE NIKOLA DRINČIĆ: Jovičić mi je rekao da ga nisam ja povredio, želim mu brz oporavak!

Fudbaler Čukaričkog Nikola Drinčić, oglasio se posle prvenstvenog duela sa Crvenom zvezdom i povrede crveno-belog defanzivca Branka Jovičića, koji će pauzirati 10 nedelja zbog čega je Zvezda angažovala Srđana Mijailovića.

Bivši igrač Partizana i Krasnodara sa kojim se Zvezda sastaje u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope, je istakao da su startovi poput onog sa utakmice na Marakani sastavni deo igre.

"Ja se borim za sebe kao i svako drugi, borim se da moj klub pobedi kao i drugi. U tome uvek ima startova i ja sam lomio nogu i sam. To je sve žar borbe i želja za pobedom. Posle utakmice kada sam čuo da je Jovičić povređen nazvao sam ga da mu se izvinim jer nije bilo namere, već se sve desilo u žaru borbe.. On mi je rekao da ga nisam ja povredio već se povredio prilikom nekog drugog starta. Za svoj klub za koji igram, za sebe i drugove uvek ću dati i više od maksimuma jer tako igram".

Čukarički je takođe iskoristio priliku da poželi Jovičiću brz oporavak i da se na tren vrati jači

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter