Izvor:
08.08.2017 u 18:42
0

DEJAN STANKOVIĆ ZVAO INTER: Sklanjajte Oluju!

Sramna objava italijanskog kluba, koji je na Fejsbuk postavio „Hrvatskoj srećan Dan pobede, hvala svim braniteljima“, povučena nakon intervencije srpskog asa

Dejan Stanković još jednom je pokazao da nije samo veliki fudbaler već i veliki čovek i patriota. Kako Kurir saznaje, legenda srpskog i italijanskog fudbala urgirao je kod ljudi iz Intera da povuku s Fejsbuka sramnu objavu u kojoj klub zvanično čestita Hrvatima godišnjicu „Oluje“.

U subotu su obeležene 22 godine od progona Srba iz Hrvatske, a na profilu italijanskog kluba pojavila se slika s likovima Ivana Perišića i Marcela Brozovića uz poruku „Hrvatskoj srećan Dan pobede, hvala svim braniteljima“.

Stanković, koji je u to vreme bio s porodicom na odmoru, čim je čuo za ovaj sramni potez svog bivšeg kluba, pozvao je ljude iz Intera i objasnio im situaciju, pa je objava u rekordnom roku obrisana s Fejsbuka. Dekiju su se izvinili, ali i zahvalili jer je pitanje koliko bi dugo ova „čestitka“ stajala na Interovoj stranici.

Poznato je da Stanković među bivšim saigračima i prijateljima ima mnogo Hrvata i nije nacionalistički nastrojen, ali mu je ova Interova objava zasmetala, pa je ljudima iz kluba kulturno skrenuo pažnju.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter