Izvor:
11.08.2017 u 15:00
0

Nastasića posle Rome želi i Inter!

Srpski fudbalski reprezentativac Matija Nastasić, posle Rome, nalazi se na meti Intera za transfer ovog leta, prenosi italijanski Tutosport.

Roma je prošlog meseca bila na korak da dovede štopera Šalkea, ali su Nemci u poslednjem trenutku stopirali posao i ponudu od 12 miliona evra, da bi se sada u trku za potpis Nastasića uključio Inter.

Nastasić je već igrao u italijanskoj Seriji A jer je sa velikim uspehom nosio dres Fiorentine u sezoni 2011/2012, što mu je donelo veliki transfer u Mančester Siti za 25 miliona evra.

Inter je u potrazi za centralnim defanzivcem, a pored bivšeg fudbalera Partizana želja je i mladi Urugvajac Agustin Rohel iz Nasionala.

Ukoliko Nastascih dođe na Ðuzepe Meacu povećaće veliki broj srpskih fudbalera koji su igrali u Interu poput Vladimira Jugovića, Siniše Mihajlovića, Dejana Stankovića, Nemanje Vidića, Adema Ljajića…

Tanjug
Foto: Twitter/RevierSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter