Izvor:
11.08.2017 u 16:12
0

Bekam postaje ambasador Real Madrida!

Legendarni engleski fudbaler David Bekam vratiće se u Real Madrid u ulozi ambasadora kluba, otkrio je predsednik Florentino Perez.

Perez namerava da u rad kluba uključi što više čuvenih "Galaktikosa", Zinedin Zidan je trener i to veoma uspešan, dok se Bekam pridružuje Luisu Figu, Robertu Karlosu i Ronaldu koji će raditi na imidžu i promociji kraljevskog kluba.

"Veliki igrači su oni koji žele da pomognu imidžu kluba, čak i posle 2000. godine, poput Figa, Zidana, Ronalda i Bekama. Oduševljen sam što su se vratili", rekao je Perez za Foks Deportes.

Bekam je igrao za Real od 2003. do 2007. godine, upisao je 155 nastupa i 20 golova, uz jednu titulu prvaka Španije.

Tokom karijere, koju je završio pre četiri godine, nastupao je još za Mančester Junajted, Preston, Los Anđeles Galaksi, Milan i Pari Sen Žermen.

Tanjug
Foto: Twitter/milanNbg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter