Izvor:
14.08.2017 u 00:21
0

ZVEZDA ZATVARA MARAKANU: Reprezentacija čeka Moldaviju u Humskoj!

Čelnici Fudbalskog kluba Crvena zvezda su saopštili da će posle "večitog" derbija, koji je zakazan za 27. avgust zameniti početi obnovu igrališta, koje odavno nije bilo u ovako lošem stanju.

Zvezda će do tada igrati još sa Borcem i Partizanom u Superligi, kao i protiv Krasnodara u plej-ofu za Ligu Evrope.

Potom sledi reprezentativna pauza, pa gostovanje kod Javora u Ivanjici što će Zvezda iskoristiti da promeni podlogu, jer će imati tri nedelje na raspolaganju, a ovaj posao će koštati 140.000 evra, prenosi Mozzartsport.

To će takođe značiti i da reprezentacija Srbije kvalifikacionu utakmicu sa Moldavijom neće moći da igra u "Ljutice Bogdana".

– Uputili smo zahtev Fudbalskom savezu Srbije da reprezentacija igra sa Moldavijom na stadionu Partizana – poručili su crveno-beli.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter