Izvor:
14.08.2017 u 00:38
0

MATIĆ IGRAO CEO MEČ: Totenhem i Junajted sigurni na startu!

Fudbaleri Totenhema pobedili su u gostima Njukasl sa 2:0, dok je Mančester junajted na svom terenu savladao Vest Hem (4:0) u nedeljnim utakmicama prvog kola engleske Premijer lige.
Golove za londonski tim postigli su Dele Ali u 61. minutu i Ben Dejvis u 70, a asistent kod oba gola bio je Kristijan Eriksen.

Na samom startu drugog dela igre, odnosno u 48. minutu, kapiten Njukasla Džondžo Šelvi postupio je nesportski. On je tokom prekida nagazio Alija po zglobu, a sudija je to primetio i pokazao mu direktan crveni karton.

Totenhem je u nastavku susreta iskoristio brojčanu prednost na terenu. Prvo je Ali dobro reagova na proigravanje Eriksena u 61. minutu, da bi potom isto učinio i Dejvis devet minuta kasnije.

U pobedi Junajteda dvostruki strelac bio je napadač Romelu Lukaku, koji je golove dao u 33. i 53. minutu, a pogotke su još postigli Antoni Marsijal u 87. i Pol Pogba u 90.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić igrao je celu utakmicu za Mančester junajted.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter