Izvor:
14.08.2017 u 16:41
0

BAHATO PONAŠANJE: Ronaldu preti duga pauza zbog guranja sudije!

Minimum četiri meča Portugalac će propustiti zbog nesportskog poteza na utakmici sa Barselonom.

Kristijano Ronaldo skupo će platiti nedostatak samokontrole tokom meč sa Realom.

On bi zbog guranja sudije mogao da bude kažnjen sa četiri do čak 12 utakmica, pišu španski mediji koji su "zavirili" u pravilnik o suspenzijama igrača u Primeri.

Portugalac je dva žuta kartona dobio u ekspresnom roku, prvi posle skidanja dresa nakon gola, a drugi nakon što je sudija Bengoečea procenio da je simulirao prekršaj za penal.

Ronaldu je momentalno pao "mrak na oči" kada je video da mu je pokazan crveni karton, frustraciju je iskalio na sudiji koga je odgurnuo, pre nego što je napustio teren.

Arbitar je u izveštaju naveo taj detalj i protiv Ronalda će biti pokrenut disciplinski postupak.

– Posle pokazanog crvenog kartona, fudbaler Ronaldo Dos Santos Aveiro me je blago odgurnuo u naletu besa – napisao je sudija Bengoečea u zvaničnom zapisniku.

Španski mediji, tumačeći propise, tvrde da će Portugalac biti kažnjen minimum četiri meča što znači da ga neće biti u sastavu Reala u prvim mečevima Primere protiv Deportiva, Valensije, Levantea i Real Sosijedada.

Španci takođe podsećaju na sličan ispad Hrvata Livaje iz prethodne sezone kada je, takođe nakon dobijenog crvenog kartona, gurnuo arbitra i zbog toga bio suspendovan pet utakmica

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter