Izvor:
17.08.2017 u 15:32
0

EVO NA ŠTA ĆE „DELIJE“ BITI PONOSNE: Zvezda protiv Krasnodara igra za milione i Evropu!

Da li je došlo vreme za Ligu Evrope? Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na korak do cilja. Do ispunjenja sna ostala je još jedna prepreka, i to ona najteža – Krasnodar (19.00).

Pokazali su crveno-beli od starta kvalifikacija da umeju da igraju fudbal i u Rusiju su otputovali sa puno optimizma. Pred njima je šansa da posle tačno decenije izbore plasman u Ligu Evrope. Crveno-beli su pre 10 godina vojevali bitke sa Bajernom, Boltonom, Arisom i Bragom u Ligi Evrope, iz tog tima su i sada u Zvezdi Nenad Milijaš i Dušan Andjelković (inače bivši prvotimac Krasnodara).

Rusi nisu naivna ekipa, ali… Lige Evrope donosi mnogo. Od novca koji je Zvezdi preko potreban, pa do prilike da se tim izmeri sa odličnim ekipama.

Zvezda će ovoga puta imati priliku da ostvari i jedan mali jubilej. Ako prođu Krasnodar, to će biti 50. put da je tim sa “Marakane” uspeo da eliminiše rivala u evropskom dvomeču, kada je prvu utakmicu igrao u gostima.

Prvi takav slučaj bio je pre 60 godina. Tada je pao Rapid iz Herlena, dok je poslednji bio duel sa Irtišem iz Pavlodara.

Zvezda igra za milione, poštovanje ali i novu stranicu bogate istorije…

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter