Izvor:
20.08.2017 u 01:53
0

MARINKOVIĆ RAZMIŠLJA O PONUDAMA! Bliski istok i Australija privlače srpskog FUDBALERA!

Fudbalski "bombarder" Nebojša Marinković vaga ponude za nastavak karijere, a najbliži je odlasku u Aziju.

Marinković ima nekoliko primamljivih ponuda sa Bliskog istoka, ali cene ga jednako i u Australiji, gde je sa velikim uspehom igrao za Pert Glori tri sezone.

U dresu australijskog kluba Nebojša Marinković je odigrao 80 utakmica i postigao 17 golova, a navijači tog kluba ga i dalje zasipaju porukama preko društvenih mreža, jer je gotovo svaki pogodak koji je postigao bio – remek delo!

Nisam ostao u Pertu, pošto se nismo dogovorili oko novog ugovora, ali postoje velike šanse da karijeru nastavim u Australiji. Imam nekoliko dobrih ponuda iz te zemlje, kao i sa Bliskog istoka, iz Emirata i Katara, pa su najveće šanse da ću u nekoj od te tri lige nastaviti karijeru – rekao je Marinković.

Nebojša Marinković je dete Partizana, a pored crno-belih igrao je u inostranstvu za grčki Iraklis, švedski Đurgarden, španski Himnastik, izraelske Makabi Petah Tikvu, Hapoel Ako i Hapoel Haifu. Za Pert Glori nastupao je od 2014. do 2017. godine.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter