Izvor:
24.08.2017 u 14:50
0

REVANŠ NA PREPUNOM „RAJKU MITIĆU“: Večeras (21) CRVENA ZVEZDA dočekuje KRASNODAR!

Na stadionu "Rajko Mitić", večeras u 21 sat fudbaleri Crvene Zvezde dočekaće ruski Krasnodar u revanš meču za plasman u Ligu Evrope, posle poraza 3:2 u prvom duelu.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svestan ogromne važnosti revanš meča protiv Krasnodara za plasman u Ligu Evrope i da očekuje da se njegovi fudbaleri izbore sa pritiskom i posle decenije obezbede mesto u grupnoj fazi evropskog takmičenja.

"Znamo da su očekivanja velika, spremni smo na sve. Ipak čekamo meč kao i svaki drugi, igramo protiv kvalitetnog tima i svi igrači su motivisani. Želimo da pružimo dobru partiju i prođemo dalje, tražim od mojih igrača da se bore i budu ono što jesu", rekao je Milojević juče na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Kako je naglasio, crveno-beli nemaju razloga da se plaše Krasnodara, iako postoji respekt prema protvniku.

"Puna "Marakana" daje vetar u leđa celom timu, a mi ćemo da izgaramo. Svaki detalj može da odluči, jedan aut ili dekocentracija, fokus mora da bude od prvog do 90 minuta".

Milojević ne želi velike reči i obećanja, osim da će srpski vicešampion pruži maksimum.

"Nisam populista, izbegavam velike reči. Volim da napravim nešto, a drugi da pričaju. Ovakav događaj nas tera da budemo još bolji. Pritisak uvek postoji, u velikom smo klubu, imamo velike ambicije i u ovom poslu tako mora da bude. Igrači se po tome razlikuju, neki ne mogu da se nose sa tim, a moji igrači moraju".

Nastup levog beka Milana Rodića protiv Krasnodara i dalje je neizvestan, praktično će tako biti sve do pred početak meča, dok Damjan Le Talek zbog suspenzije neće biti u sastavu.

"Videćemo kakva će biti situacija oko Rodića, bez obzira na važnost utakmice mi smo ljudi. Želim da zaštitim svoje igrače. Da li je Rodić spreman? I jeste i nije", naveo je trener Zvezde.

Milojević nije hteo da se bavi žalbom Rusa u UEFA na travnatu podlogu stadiona Rajko Mitić, istakavši da je skoncentrisan na svoj tim.

"Došla je do mene ta informacija, ali ne želim da razmišljam o tome. Ne bavim se takvim stvarima, već mojim timom. Ne dotiče me", zaključio je Milojević.

Iz Crvene zvezde su potvrdili da su iz Krasnodara imali primedbe na teren, ali da ne očekuju u vezi sa tim.

izvor/tanjug

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter