Izvor:
29.04.2016 u 03:04
0

GVARDIOLA POSLE PORAZA: U revanšu moramo da odigramo pametnije!

Trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola rekao je nakon poraza od Atletiko Madrida (1:0), u prvom meču polufinala Lige šampiona, da je zadovoljan igrom svog tima, ali da je za prolaz u finale neophodno pametnije odigrati u revanšu.

– Generalno gledano, odigrali smo dobru utakmicu, ali smo sporo ušli u meč. Igrali smo veoma dobro i imali dovoljno šansi za gol. Zadovoljan sam igrom, ali ovo nije dobar rezultat. U revanšu moramo da odigramo pametnije i sa više strpljenja. Potreban nam je jedan gol da bi igrali bar produžetke – rekao je Gvardiola nakon meča.

Golman Bajerna Maunel Nojer zadovoljan je kako je njegov tim odigrao nakon primljenog gola, i naglasio da veruje u prolaz u finale.

– Verujemo da možemo da prođemo u finale i daćemo sve od sebe da to uradimo pred našim navijačima. Dobro smo odigrali utakmicu, ali u prvom poluvremenu nismo imali dovoljno hrabrosti i agresivnosti. U drugom delu igre smo bili mnogo bolja ekipa i šteta što nismo nagrađeni. Moramo da se "probudimo" i damo svoj maksimum u revanšu – zaključio je Nojer.

Revanš meč polufinala Lige šampiona između Bajerna i Atletiko Madrida na programu je 3. maja na Alijanc areni.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter