Izvor:
07.09.2017 u 20:35
0

ENGLEZI PREDSTAVILI BEOGRAD: Objavljen vodič za navijače Arsenala koji dolaze na meč sa Zvezdom!

Jedan britanski tabloid napravio je uputstvo za navijače fudbalera Arsenala kako da dođu do Beograda na meč sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope, ali i gde piti, jesti, koliko koštaju karte…

Put do Beograda

Jeftinije avio kompanije u Beograd lete tri puta nedeljno, utorak, četvrtak i subota. Cena je oko 100 funti ili 110 evra. Druga opacija je aerodorm Hitroua i let Er Srbijom koji je skuplji, ali su letovi svaki dan. Za građane Velike Britanije nisu potrebne vize sa Srbiju.

Kako do stadiona

Stadion Crvene zvezde Marakana (ne ona brazilska) nije daleko od centra grada. Pešačenjem oko 50 minuta, ipak, Britanci svojim građanima preporučuju autobuse i tramvaje koji voze ka Banjici. Za one koji se plaše za svoju bezbednost najsigurnije je da uzmu taksi do stadiona, tamo ih čeka srpska policija.

Karte za goste

Svaki klub u Ligi Evrope dobija 5 posto karata kada je gost. Tako pristalicama ‘tobdžija’ pripada 2.500 ulaznica. Cena je oko 10 funti, a navijači su smešteni na južnoj tribini.

Ovde možete piti

Barovi oko stadiona ne smeju da toče alkohol, zato se preporučuje da se ode na Obilićev venac, on je blizu Trga Repbulike. Barovi u centru grada moraju da se zatvore do jedan ujutru, tako da će oni koji budu tražili piće morati izvan centra grada.

Noćenje u Beogradu

Smeštajnih kapaciteta ima dosta, a hoteli i apartmani su dostupni za oko 30 funti (33 evra).

Mogu li ići sa Arsenalom?

Arsenal do sada nije objavio pakete za gostujuće utakmice u ovoj sezoni, ali bi paket za Beograd mogao da bude objavljen onda kada budu puštene karte za ovaj meč, piše San, koji je unutar teksta na svom portalu objavio i snimke sa poslednjeg večitog derbija, kako bi približio sliku pristalicama londonskog velikana s našeg najvećeg stadiona, piše San.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter