Izvor:
08.09.2017 u 17:53
0

OGROMNO INTERESOVANJE ZVEZDAŠA: Redovi na Marakni zbog karata za Ligu Evrope!

BATE Borisov, Arsenal i Keln čeka pakao Marakane!

Zvezdaši su prvog dana prodaje karata na blagajnama, okupirali Marakanu u poteri za paketima ulaznica za grupnu fazu Lige Evrope. Povratak Crvene zvezde u ozbiljan evropski fudbal posle deset godina je raspalio plamen optimizma i nade među pristalicama crveno-belih. Red od blagajne se protegao sve do prostorija Sportskog društva Crvena zvezda.

Juče je prodato preko 15.000 krata putem interneta, a danas su se ispred klupskih blagajani otegli redovi onih koji su rešili da na tradicionalan način dođu do paketa karata za duele u Ligi Evrope. Istovremeno, moguće je kupiti i pojedinačne ulaznice za prvi meč grupne faze protiv BATE Borisova, a vlasnici sezonskih krata mogu na posebnim šalterima da podignu i svoje besplatne ulaznice.

Cene paketa ulaznica su sledeće:
Sever i jug: 3.450 rsd;
Istok: 6.600 rsd;
Zapad: 7.500 rsd;

Cene pojedinačnih ulaznica za utakmice u grupnoj fazi su sledeće:
Sever i jug: 1.200 rsd;
Istok: 2.500 rsd;
Zapad: 3.000 rsd;

Interesovanje za ulaznice je ogromno i sve podseća na neka slavna i davna vremena kada su se na Marakani igrali fudbalski spektakli protiv renomiranih rivala. Pun stadion čeka BATE Borisov, Arsenal i Keln…

Happytv.rs
Foto: FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter