Izvor:
08.09.2017 u 18:44
0

Milojević: Fokus na Javor, BATE zabranjena reč!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da dobro zna koliko je teško gostovanje u Ivanjici protiv Javora, čiji je trener bio, i da je posebno zbog toga zabranjeno da se priča o Ligi Evrope

"Mini pauza nam je prijala zbog naporna dva meseca, napunili smo baterije i sada se okrećemo teškom gostovanju. Bio sam trener Javora i znam kako tamo sve funkcioniše, neprijatno je igrati u Ivanjici, ali spremni smo da odigramo prema očekivanjima. ", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Iz Crvene zvezde su poručili da vlada ogromno interesovanje za utakmice u Ligi Evrope (ostalo je malo paketa za sever i istok), ali Milojević naglašava da niko ne razmišlja o duelu sa BATE-om.

"BATE je za nas zabranjena tema, samo razmišljamo o Javoru. Dobro je za igrače da imaju često utakmice, više ih vole nego treninge. Nikad nisam kukao, bićemo fokusirani sva takmicenja. Bilo bi samoubistvo da ističemo alibi u zgusnutom rasporedu, sve je to profesionalizam".

On je poručio da na raspologanju ima dva tima i da svi zaslužuju šansu.

"Biće zamora, povreda, rekao sam igračima da moraju da budu spremni u svakom trenutku", rekao je trener crveno-belih.

On je dodao da je dobra stvar za samopouzdanje što je Ričmond Boaći dao dva pogotka za selekciju Gane, ali da je njemu najvažnije kada napadač radi za ekipu.

On se ponovo dotakao statusa Brazilca Rikardinja.

"To je kao kada imate dete, morate da mu date podršku. Rikardinjovo znanje nije sporno, pravi je profesionalac i timski igrač i moramo da budemo strpljivi.

Milojević je dodao da se niko ne želi da žuri sa povratkom na teren Branka Jovičića i da ga verovatno očekuje u timu krajem novembra.

Utakmica između Javora i Crvene zvezde igra se od 19 sati na stadionu u Ivanjici.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter