Izvor:
09.09.2017 u 15:14
0

RECITE ŽOZEU DA JA DOLAZIM: Ibrahimović poslao poruku Murinju! (VIDEO)

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je potpisao novi ugovor sa Mančester junajtedom, za koji bi mogao da zaigra mnogo pre od očekivanog termina povratka posle povrede.

Ibrahimović je na društvenim mrežama objavio video kako vredno trenira, uz poruku treneru "Crvenih đavola" Žozeu Murinju.

– Recite Žozeu da ja dolazim.

Ibrahimović je u aprilu na utakmici protiv Anderlehta povredio prednje ukrštene ligamente. U međuvremenu je operisan, a povratak na teren se očekuje oko nove godine.

Međutim, Ibrahimović je optimista i veruje da će se pre tog datuma vratiti. Optimisti su i u klubu, jer je Šveđanin licenciran za nastupe u Ligi šampiona u jesenjem delu.

Povratak 35-godišnjeg napadača koji je prošle sezone postigao 28 golova za Junajted u svim takmičenjima, doneo bi Murinju dodatnu ubojitost u napadu, gde je trenutno prva opcija Romelu Lukaku, plaćen 80 miliona evra ovog leta.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter