Izvor:
10.09.2017 u 20:41
0

MIHAJLO RISTIĆ O ZVEZDI I DELIJAMA: Baš mi se ne da puna Marakana!

Srce bi stalo Želeo sam da pomognem, ali je povreda stopala učinila svoje. Mada, možda je i bolje što nisam igrao, otkrio fudbaler Krasnodara

Mihailo Ristić otvorio je dušu i prvi put od utakmice u Krasnodaru pričao o Crvenoj zvezdi.

Bilo je dosta spekulacija vezano za njegovu povredu stopala, pričalo se da nije došao u Beograd, jer se plašio gneva Delija, zbog sjajno odigranog prvog meča.

– Nikako mi se ne da da evropsku utakmicu počnem na Marakani, pa makar i u drugom dresu! (smeh) Krivo mi je što nisam osetio tu atmosferu, ali opet, možda je bolje što nisam igrao – rekao je Mihailo Ristić (21).

Povreda stopala koju je zaradio u susretu protiv Rostova nije nimalo naivna, a Krasnodar teško igra bez mladog Srbina.

– Bolje mi je sada, mada me stopalo i dalje boli. Izašao sam na trener pre nekoliko dana, ali ne radim sa ekipom, već individualno. Trčim i idem u teretanu. Trener Šalimov ima razumevanja, a ja jedva čekam da istrčim na teren. Nažalost, to neće biti ovog vikenda – rekao je Ristić, a onda otkrio kako su u Krasnodaru podneli eliminaciju od Crvene zvezde:

– Pričalo se o Zvezdi, ali ne dugo. Očekivanja su bila velika vezano za Evropu, ali desila se Crvena zvezda. Klub je bio standardni učesnik Lige Evrope prethodnih godina. Veliko razočaranje, u svakom slučaju, za sve u Krasnodaru. Ali život ide dalje. Rusko prvenstvo je jako, nema opuštanja, a naš cilj je vrh tabele. Sada imamo više vremena za Zenit, CSKA, Spartak, Lokomotivu i ostale ekipe.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter