Izvor:
25.09.2017 u 01:51
0

MILOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD VOJVODINOM OTKRIO: Muče nas povrede, pitanje je ko će putovati za Nemačku!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je pobeda njegovog tima protiv Vojvodine bila zaslužena.

"Mislim da smo zasluženo pobedili. Mogli smo i u prvom delu da rešimo utakmicu, znali smo da je Vojvodina dobra ekipa koja ima dosta pozitivnih rezultata. Iz tog razloga, jer su sklop pojedinaca koji znaju da vam naprave problem, trebalo je da iskoristimo šanse još u prvom delu, ali to se nije desilo. Ipak, mislim da je pobeda zaslužena, idemo dalje i okrećemo se narednom protivniku", rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Vojvodine sa 2:0 u derbi meču 11. kola Super lige Srbije.

Zvezda je upisala devetu pobedu u deset utakmica i prva je na tabeli sa 28 bodova, odnosno sada ima šest bodova više od drugoplasirane Vojvodine koja ima meč više.

"Raduje me što opet nismo primili gol, ali ne opterećujemo se time. Smatram da odbrana počinje od napada, i ovo je kolektivan uspeh. Kada pobedite bez primljenog gola, to dosta znači na polju samopouzdanja", rekao je Milojević.

Zvezda u četvrtak gostuje Kelnu u drugom kolu Lige Evropa, a nakon toga i Napretku u domaćem šampionatu.

"Imamo mali problem sa Borjanom, videćemo. Pojavio se i problem sa Damirm Kahrimanom. Moram da čestitam Supiću koji je dobro odradio svoj posao, više puta sam isticao da verujem u sve svoje igrače. Rodić se požalio na zadnju ložu, u ovom trenutku je jako rano za procene. Mora da prođe neko vreme kako bismo ustanovili veličinu povrede. Videćemo ko će putovati u Nemačku", rekao je Milojević.

Trener Vojvodine Vladimir Buač rekao je da je Zvezda trenutno bolja od njegove ekipe.

"Realnost je drugačija, trenutno je Zvezda bolja od nas, a na nama je da radimo i da napredujemo. Zvezda je izuzetno organizovan tim, a mi smo u tranziciji, sa puno novih igrača, polako se nameštamo i trebaće nam odredjeni period da dodjemo do igre da bismo mogli da se suprotstavimo Zvezdi. Nema potrebe da analiziram utakmicu. Zvezda je kontolisala igru, imala je bolje šanse. Mi smo u nekim momentima delovali ozbiljno, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Buač.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter