Izvor:
01.10.2017 u 14:40
0

ČUDNI PARTIZANOV PLAN: Sumu smo namerno limitirali na 60 odsto mogućnosti!

Iako se posle plaćenih 1,6 miliona evra Slovanu za transfer očekivalo da će se igra Partizana vrteti oko Sume, Iliev tvrdi da je urađeno potpuno suprotno: skupoceni vezista je namerno limitiran da ne igra potpuno u skladu sa mogućnostima.

Mi smo zadovoljni kako prolazi Sumino privikavanje. Njega smo projektovali kao pojačanje još kada smo s drugim trenerom igrali u formaciji 4-2-3-1, a sada smo ga planski podredili ekipi, znajući da ćemo ga limitirati na 60-70 odsto onoga što može da pruži – rekao je Iliev za Kurir.

On tvrdi da će omaleni vezista uskoro proigrati kako može.

Vidim da je popularno tražiti senzacionalizam, isticati navijačko nezadovoljstvo, ali polako… Suma i Tošić još nemaju ni jedan zajednički trening, sve će to brzo doći na svoje mesto – uverava Iliev.

Direktor Partizana smatra da borba za prolazak u prolećni deo Lige Evrope nije izgubljena i pored šokatnog poraza od Dinama iz Kijeva u Humskoj.

Setite se Augzburga. Pobedili smo ih 3:1 u gostima, Bobadilja je promašivao nemoguće. Posle nam je došao glave u revanšu, kada smo pomislili da smo prezimeli u Evropi. Sada ćemo ići obrnutim putem, korak po korak gradićemo plasman u Evropu. Samo molim za strpljenje – poručio je Ivica Iliev.

Kurir
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter