Izvor:
01.10.2017 u 18:16
0

NAPETOST SA ULICA SE PRESELILA I NA FUDBAL: Barselona zatražila odlaganje meča, Las Palmas u Kataloniju stiže sa zastavom Španije! (FOTO)

Napeta situacija od ranog jutra u prestonici Katalonije. Politika je uspela da zaseni fudbal, a Barselona je i zvanično zatražila odlaganje današnjeg meča sa Las Palmasom.

Prema rasporedu, tim sa Kanarskih ostrva treba da gostuje na Nou Kampu od 16.15 časova, ali su Katalonci zatražili od Fudbalskog saveza Španije odlaganje zbog referenduma o nezavisnosti koji se održava u ovoj pokrajini. Za sada nema nikakve zvanične odluke, a zanimljivo je da La Liga nema pravo da odlučuje o odlaganju utakmice već isključivo španski savez.

Oglasio se Đerar Pike. Defanzivac Barselone objavio je fotografiju sa biračkog mesta uz komentar da je glasao "ZA" otcepljenje Katalonije od Španije uz komentar da time brani demokratiju. Naravno, dobio je mnogo uvreda u komentarima.

Ulje na vatru doliva dodatno i Las Palmas, koji je objavio da će na današnjem meču nositi dresove sa španskom zastavom u desnom uglu i datumom 1. oktobar 2017. u znak prostesta zbog nepriznatog referenduma, koji se održava u prestonici Katalonije.

Happytv.rs
Foto: Twitter/Printscreen, Facebook/FC Barcelona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter