Izvor:
02.10.2017 u 13:34
0

MUDRINSKOM STRADALI LIGAMENTI I POTKOLENICA: Napadača Čukaričkog čeka operacija i dug oporavak!

Napadaču Čukaričkog Ognjenu Mudrinskog, koji je povređen nakon duela sa Evertonom Luizom u utakmici 12. kola Superlige, pokidani su ligamenti kolena i stradala mu je potkolenica.

Lekari Urgentnog centra su utvrdili da se radi o prelomu kosti na potkolenici, kidanju ligamenata i da mu predstoji operacija i dug oporavak. Medicinska ekipa Čukaričkog je sa našim igračem kog očekuje još detaljnih pregleda i analiza u Kliničkom centru Srbije. Svi u klubu smo potrešeni zbog teške povrede snažnog špica kom želimo da bude snažan i u ovoj situaciji – navode u klubu.

Posle duela u 78. minutu sa Evertonom Luizom napadač "brđana" ostao je da leži na travi, a na nosilima je napustio teren.

Informer
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter