Izvor:
02.10.2017 u 19:23
0

ZVEZDA NAKON SEDNICE UPRAVNOG ODBORA: Tražimo izuzeće Mažića, opet je pokazao lošu nameru!

Fudbalski klub Crvena zvezda posle današnje sednice Upravnog odbora zvanicno je zauzeo stav da traži izuzeće najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića jer je, kako se navodi, ponovo pokazao lošu nameru.

"Neposredan povod ovome je način na koji se i kada Milorad Mažić delegira i zatim sudi utakmice Crvene zvezde. Tako je i u Kruševcu pokazao lošu nameru prema našem klubu, dopuštao grubu igru, iako to ne dozvoljava kada sudi evropske utakmice na kojima sa pravom štiti zdravlje igrača, i na kraju dozvolio da se posle očiglednog igranja rukom u poslednjim sekundama nastavi akcija iz koje je Crvena zvezda primila gol", navodi se u saopštenju.

Iz Zvezde podsećaju na neke ranije detalje sa utakmica koje im je sudio Mažić – sa Partizanom u finalu Kupa (nedosuđen penal posle rvačkog zahvata nad Boaćijem) i Čukaričkim (nedosuđen faul kada je slomljena noga Jovičiću).

"Zato Zvezda ne želi da njene utakmice sudi Milorad Mažić. A da li Mažić sudi na takav način svojevoljno ili po nečijem nalogu neka proceni cela sportska javnost, pogotovo ako FSS ne sankcioniše takvo ponašanje", ističu iz kluba i dodaju da sa pažnjom prate odnos FSS prema njima kako se ne bi ponovili događaji sa kraja prvenstva prošle godine.

Ujedno, iz Zvezde čestitaju pobedu Napretku, navode da su porazi sastavni deo sporta i čestitaju igračima i stručnom štabu na svemu urađenom u dosadašnjem delu sezone jer mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter