Izvor:
06.10.2017 u 14:54
0

BOAĆI DAO IZJAVU MEDIJIMA U GANI: Imao sam ponude iz Španije i još nekih mesta, odbio sam ih jer Zvezda igra fudbal koji mi odgovara!

Ko zna da li bi tim Zvezde danas bio tu gde jeste da nije bilo Ričmonda Boaćija.

Napadač koji je kao polu anonimus stigao u klub, "preko noći" je navalu crveno-belih učinio još boljom, još efikasnijom, ubojitijom.

Sa Ganijcem je sve daleko lakše pred protivničkim golom. Poslednji u nizu golgetersku moć reprezentativca "crnih zvezda" osetio je Keln. Evrogol za nadu u Zvezdino proleće posle dugo, dugo vremena…

Sudeći prema razvoju događaja letos i ponudama koje je imao, Boaćijev ostanak u klubu je velika pobeda kluba iz Ljutice Bogdana. Na sreću svih zvezdaša, i Boaći je shvatio je da je ta odluka najbolja za sve.

Imao sam ponude iz Španije, kao i sa još nekih mesta, i ne znam zbog čega – odbio sam ih. Verovatno zato što sam video da Zvezda igra napadački fudbal koji mi odgovara – otkrio je Boaći za medije u Gani.

Kaže da je dolazak u Zvezdu za njega bio pun pogodak. Ispostavilo se, i za crveno-bele.

Igrao sam za Sasuolo i Atalantu, timove koji su u sredini tabele. Shvatio sam da bi bilo bolje da postižem što više golova i odem u tim sa vrha tabele. To je uticalo na moju odluku da odem u Srbiju.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter