Izvor:
06.10.2017 u 16:22
0

O’Nil ostaje selektor Irske i u novim kvalifikacijama!

Selektor fudbalske reprezentacije Republike Irske Martin O''Nil ostaće na toj funkciju i posle kvalifikacija, čak i u slučaju da ne izbori plasman na Svetsko prventsvo u Rusiji.

O''Nil je dogovorio novu saradnju sa Fudbalskim savezom Irske i nastaviće da vodi ekipi i u novom ciklusu kvalifikacija za EURO 2020. godine, zajedno sa pomoćnikom Rojom Kinom.

On je selektor Irske četiri godine kada je nasledio Ðovanija Trapatonija, a vodio je ekipu do osmine finala na prošlom prvenstvu Evrope u Francuskoj.

Irci su ukazali poverenje selektoru baš uoči ključnih utakmica u kvalifikacijama protiv Moldavije i Velsa u Kardifu za Mundijal 2018.

U istoj grupi Srbija se nalazi na korak Mundijala jer joj nedostaje jedna pobeda u Austriji ili u Beogradu protiv Gruzije, dok drugo mesto vodi u baraž.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter