Izvor:
09.10.2017 u 20:43
0

OGLASIO SE ZVEZDAN TERZIĆ POVODOM UTAKMICE SRBIJA – GRUZIJA: Evo šta je poručio Delijama!

Najvažnija utakmica u kvalifikacija za Svetsko prvenstvo očekuje reprezentaciju Srbije od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić"

Pobeda protiv Gruzije donosi direktan plasman u Rusiju, pa je podrška navijača od velikog značaja.

To su prepoznali i mnogi sportski radnici, ali i gradski menadžer Goran Vesić koji je pozvao Beograđane da napune stadion.

Apel navijačima da u što većem broju dođu na najveći srpski stadion je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Svi treba da budemo večeras uz našu reprezentaciju jer su svojim dosadašnjim igrama naši fudbaleri zaslužili da ih podržimo. Naši igrači su na korak od velikog uspeha za srpski fudbal, posle osam godina imamo priliku da obezbedimo učešće na Mundijalu i uz podršku sa tribina uveren sam da ćemo to i uraditi. Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu na naš najveći stadion, a posebno navijače Crvene zvezde, da svi zajedno budemo svedoci ispisivanja novih lepih momenata srpskog fudbala – rekao je Terzić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter