Izvor:
09.10.2017 u 23:52
0

MESI PORUČIO: Ukoliko se ne plasiramo na SP – ODLAZIM!

Reprezentacija Argentine nalazi se u problemu, ne samo da bi mogla da ostane bez plasmana na Svetsko prvenstvo, već i bez najveće zvezde Lionela Mesija.

ESPN prenosi da će upravo odlučujuća utakmica protiv Ekvadora odrediti dalju sudbinu igrača Barselone kada je u pitanju reprezentativni dres. Kako navodi ESPN, Mesiju je "preko glave" reprezentativnih neuspeha i spreman je da se povuče ukoliko Argentina ne izbori plasaman na Svetsko prvenstvo.

Ipak, Argentina drži sve u svojim rukama i pobedom na gostovanju Ekvadoru rešila bi sve dileme i osigurala baraž.

Argentina ima 25 bodova, toliko ima i trenutno petoplasirani Peru koji u poslednjem kolu igra na svom terenu protiv Kolumbije kojoj takođe "visi" plasman u Rusiju posle šokantnog poraza od Paragvaja na svom terenu golovima gostiju u 89. i 92. minutu!

Kolumbijci sada imaju bod više od Argentine i Perua, a isti broj bodova sakupio je i Čile koji u poslednjem kolu gostuje lideru, nedodirljivom Brazilu gde bi im i bod bio garant prolaza na Svetsko prvenstvo.

Poraz Kolumbije im je mnogo pomogao da ipak sa mnogo više optimizma veruju u srećan završetak, jer ukoliko pobede Ekvador u poslednjoj rundi biće peti i izboriti baraž, s obzirom na to da će Peru i Kolumbija igrati u poslednjoj rundi i u međusobnom duelu rešiti mnoga pitanja, a jedno je i sudbina Gaučosa.

Argentincima bi u tom meču odgovarao svaki ishod, ali samo u slučaju da oni pobede u Ekvadoru.

Poslednje kolo (11. oktobar)

Paragvaj – Venecuela
Brazil – Čile
Ekvador – Argentina
Peru – Kolumbija
Urugvaj – Bolivija

TABELA: Brazil 38, Urugvaj 28, Čile 26, Kolumbija 26, Peru 25, Argentina 25, Paragvaj 24, Ekvador 20, Bolivija 14, Venecuela 9.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter