Izvor:
11.10.2017 u 16:59
0

PAKLENA SERIJA ZVEZDE I PARTIZANA KREĆE OD DANAS: Crno-beli gostuju u Boljevcu, crveno-beli dočekuju Dinamo!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, danas započinju seriju paklenih utakmica koja će trajati sve do kraja oktobra, okršajima u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Crno-beli (14:00h) gostuju eki Rtnja iz Boljevca, dok će crveno-beli na svom stadionu dočekati Dinamo iz Pančeva (18:00).

Treneri obe ekipe, Miroslav Đukić i Vladan Milojević, danas će odmoriti svoje glavne adute i reprezentativce, i sačuvati ih za teške mečeve koji slede u ovoj paklenoj seriji, a šansu će dobiti rezervisti i mlađi igrači.

Đukić danas ne može da računa na reprezentativce Danila Pantića, Đorđa Jovanovića (omladinska reprezentacija Srbije), Vladimira Stojkovića (Srbija), Sejdubu Sumu (Gvineja) i Marka Jankovića (Crna Gora).

Ipak, crno-beli bi i bez ovih igrača trebali lako da izađu na kraj sa nižerazrednim Rtnjem, koji je već priredio iznenađenje izbacivši u ranijoj fazi kupa OFK Beograd.

Predsednik Skupštine Rtanj Dušan Sibinović poručio je da očekuje pravi praznik fudbala:

„Težeg, ujedno i boljeg rivala nismo mogli da dobijemo. Biće danas praznik fudbala u sportskom Boljevcu, a Rtanj će u susretu sa crno-belima ispisati novu i najlepšu stranicu u istoriju kluba”.

Milojević sa druge strane danas neće računati na Luku Adžića, Nemanju Radonjića ( omladinska reprezentacija Srbije), Damijana Le Taleka, Guelor Kanga (Gabon) i Ričmonda Boaćija (Gana).

Milojević će verovatno danas pružiti šansu Vujadinu Saviću i Milanu Rodiću, koji su propustili dva poslednja meča zbog povreda, pa će im ova utakmica dobro doći da skupe određenu minutažu i vrate se na teren.

Trener Dinama Dragan Antić rekao je da njegov tim ne zna za belu zastavicu:

„Biće dobrog fudbala u susretu vodećih ekipa dva ranga takmičenja. Iznenađenje nije nemoguće, potrudićemo se da sve učinimo da ovo bude najzanimljivija utakmica u prvoj fazi Kupa Srbije. Za belu zastavicu moj tim ne zna. Nikada je nismo nosili, iako će većina mojih fudbalera prvi put istrčati na travu Marakane“.

Zvezda nakon Dinama u subotu dočekuje Mačvu iz Šapca na "Marakni", u okviru Superlige Srbije, a onda u četvrtak u Beograd dolazi Arsenal u okviru trećeg kola Lige Evrope.

Partizan nakon Rtnja u nedelju igra sa Radnikom iz Surdulice, a nakon toga u četvrtak putuju u Albaniju gde će odmeriti snage sa Skenderbegom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter