Izvor:
14.10.2017 u 08:38
0

PARTIZANOV DŽELAT STIŽE NA „MARAKANU“: Zvezda ekspresno našla zamenu za Boaćija! (VIDEO)

Vicešampion Srbije pregovara sa napadačem Olimpijakosa El Farduom Benom Nabuaneom, koji bi već ove zime mogao da stigne na "Marakanu".

Ben je poznat ovdašnjoj javnosti pošto je letos dao dva gola Partizanu u Humskoj u kvalifikacijama za Ligu šampiona i tako bio najzaslužniji za pobedu od 3:1 zahvaljujući kojoj je šampion Grčke prošao dalje.

Bena je prošle sezone trenirao Vladan Milojević u Panionisu, tako da Zvezdin strateg odlično zna kvalitet ovog momka sa Komorosa.

Iako mu ugovor ističe u junu, postoji mogućnost da već u januaru dođe u Zvezdu, prenose Večernje novosti.

On bi mogao da bude zamena za Ričmonda Boaćija, koji je nakon 30 postignutih golova u dresu Crvene zvezde, zapao za oko mnogim bogatim klubovima, među kojima je i Čelsi, pa su velike šanse da će on uskoro i napustiti "Marakanu" u slučaju dobre ponude.

Happytv.rs/Novosti
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter