Izvor:
15.10.2017 u 01:13
0

CRVENO-BELI SPREMNI ZA ARSENAL: Zvezda rutinski savladala Mačvu, uz prvenac mladog Ilića! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde, savladali su na stadionu "Rajko Mitić" Mačvu iz Šapca (3:0) u okviru 13. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su diktirali tempo tokom čitavog meča, konstantno držali loptu u svojim nogama, i stvorili veliki broj prilika.

Odlično su domaći otvorili utakmicu, stigli do penala u 8. minutu, ali je Filipović odlično odbranio Boaćijev udarac sa 11 metara.

Ipak, Boaći se samo 12 minuta kasnije iskupio za taj promašaj, pa je u 20. minutu doneo prednost svojoj ekipi nakon sjajne akcije Pešića i Krstičića, posle čijeg je centaršuta Boaći samo ubacio loptu u praznu mrežu gostiju.

Mačva je došla na Marakanu da igra fudbal, nisu gosti želeli da se otvore previše, pa je zbog toga domaći tim imao veliki broj prilika tokom čitave utakmice.

Devet minuta nakon pogotka Boaćija, Radonjić je sjajan prodor po levoj strani završio oštrim centaršutom, a golman Mačve Filipović i bek Protić se nisu najbolje sporazumeli prilikom intervencije, pa se lopta od Protića odbila u mrežu.

Zvezda je i nakon drugog pogotka nastavila da igra u istom tempu, ali se rezultat do poluvremena nije menjao.

Treći gol za domaćina postigao je Aleksandar Pešić u 53. minutu, nakon još jednog fantatičnog prodora Radonjića, koji je pretrčao 50 metara po levoj strani, a onda ostavio povratnu loptu za Pešića koji je samo gurnuo u praznu mrežu.

Nakon gola Pešića bilo je jasno kome će pripasti tri boda na ovome meču, a gosti su se nakon toga još više otvorili, što je ostavilo Zvezdi još više prostora za kontre.

Tačku na ovaj odličan meč crveno-belih postavio je mladi Luka Ilića svojim prvencem u Zvezdinom dresu u 90. minutu nakon kornera.

Ostali rezultati:

Zemun – Vojvodina 0:0

Radnički Niš – Voždovac 1:1 (0:0)

Čukarički – Javor 0:0

Rad – Spartak Subotica 0:2 (0:1)

Nedelja:

Bačka – Borac

Radnik – Partizan

Mladost – Napredak

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter