Izvor:
16.10.2017 u 00:46
0

ZA NEVERICU: Zoran Tošić otkrio skoro nestvaran podatak iz karijere!

Toliko je Zoran Tošić odigrao utakmica, toliko golova postigao, ali nikad, sve do meča sa Radnikom, u svoju biografiju nije mogao da upiše – gol iz penala?!

Zvuči pomalo neverovatno da Tošić nikada nije postigao gol iz jedanaesterca.

Pobedu u Surdulici će, eto, pamtiti dok je živ baš zbog činjenice da se latio lopšte i iskoristio najstrožu kaznu, i time overio pobedu crno-belih.

Partizan ga je danas dobro iskoristio, rekla bih? Dva gola, oba sa bele tačke.

Dva penala, oba zasluženo. Ovo je inače moj prvi gol iz penala u karijeri, tako da sam posebno srećan zbog toga. Na svim predhodnim utakmicama koje sam igrao, bio sam prvi na listi za izvođenje penala, zato sam i uzeo da šutiram – otkrio je Tošić ovu neobičnost iz njegove bogate karijere.

Pamtiće Bambi meč u Surdulici, sem prvog penala u karijeri, i povratak na teren posle tronedeljne pauze usled povrede lista.

– Danas je najbitnije bilo da odigram pola sata kako bih što spremniji dočekao utakmicu u četvrtak, a uz to da je i povreda zalečena. Naravno da mi je nedostajao teren, posebno u utakmicama kada nisam mogao da igram, a bio sam potreban ekipi. To je fudbal i zato svaki minut na terenu mora da se iskoristi.

Konačno su se zajedno na terenu našli igrači od kojih navijači Partizana najviše očekuju, dva najveća pojačanja: Suma i Tošić.

– Sigurno da je velika odgovornost na nama i da su očekivanja velika što govori da imamo kvalitet. Potrudićemo se da se još bolje uigramo i da Partizan iz utakmice u utakmicu bude sve bolji.

Sledi veoma važna utakmica protiv ekipe Skenderbega u Albaniji.

– Sada su sve misli uprte u taj meč Lige Evrope i od sutra kreće priprema. Svi znamo koliko je bitan za nas i ja sam uveren da ćemo biti na nivou koji treba Partizan da pokaže. Svi smo u stroju, utakmica je od velike važnosti za dalji tok sezone i toga smo svesni. Idemo na pobedu kao što se uvek očekije od Partizana – kazao je Zoran Tošić za klupski sajt odmah posle utakmice.

Utakmica Skenderbeg – Partizan igra se u četvrtak u 21 sat u Elbasanu.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter