Izvor:
16.10.2017 u 20:39
0

GOREĆE MARAKANA: Nema više karata za utakmicu Zvezda – Arsenal, iz Zvezde uputili veoma važan apel svim navijačima! (FOTO)

Fudbalrei Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova, na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju ekipu Arsenala u okviru trećeg kola Lige Evrope.

Prema podatcima sajta iticket.rs, na kome se vršila prodaja paket karata za utakmice sa Arsenalom i Kelnom, ulaznica više nema, pa su zbog toga sa Marakane odlučili da upute apel svim navijačima, i skrenu im pažnju šta bi trebalo da rade kako bi sve proteklo u najboljem redu i bez incidenata.

Apelujemo na sve navijače da na utakmicu doću minimum sat i po vremena ranije, jer u suprotnom klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion. Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima odnosno prilazima stadionu, i ulazak će zasigurno biti usporen. Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča, ili da ne zateknete svoje sedište slobodno.

Svi koji dolaze sa decom moraju imati karte i za decu. S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište sa roditeljima.

Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane UEFA – stoji u saopštenju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter