Izvor:
18.10.2017 u 03:57
0

PLJUŠTALI GOLOVI U LIGI ŠAMPIONA: Liverpul pobedio Maribor 7:0, Spartak častio Sevilju petardom, Real i Totenhem remizirali! (VIDEO)

Večeras je nastavljeno takmičenje u Ligi šampiona nakon reprezentativne pauze, utakmicama trećeg kola grupa E, F, G i H.

Najzanimljiviji dueli trebali su da budu u Madridu gde su se sastali Real i Totenhem i u Mančesteru gde su se sastali Siti i Napoli.

Ali, večeras u prštali golovi na sve strane, a sve je krenulo već u četvrtom minutu i pogotkom Firmina kojim je doveo Liverpul u vodstvo na gostovanju u Mariboru.

Nakon toga, Liverpul je do kraja utakmice postigao još šest golova, pa se sa gostovanja iz Slovenije vraća sa rezultatom 0:7.

Real Madrid i Totenhem odigrali su nerešeno 1:1 na "Santiago Bernabeu" stadionu.

Pevci iz Londona su stigli u vođstvo u 28. minutu autogolom Varanea, ali je Ronaldo u 43. minutu sa bele tačke postavio konačan rezltat.

Mančester Siti je na svom stadionu savladao ekipu Napolija 2:1, a gosti su imali dva penala, s tim što je prvi promašio Mertens u 38. minutu, dok je drugi put najstrožu kaznu izveo Diavara i bio precizan u 73. minutu.

Siti je za 13. minutu već vodio 2:0, a strelci su bili Sterling u 9. i Gabriel Žesus u 13. minutu.

Jedno od iznenađenja večeri je Spartak Moskva, koja je na svom stadionu pobedila Sevilju sa visokih 5:1.

Lajpcig je bio siguran kući i pobedio Porto sa 3:2, dok je Bešiktaš izenadio Monako u Francuskoj 1:2 i odneo sva tri boda u Istanbul.

Šahtjor je u Holandiji odneo pobedu protiv Fejnorda 1:2, dok je za još jedno iznenađenje zadužen Apoel, koji je na Kipru remizirao sa Borusijom Dortmund 1:1.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter